Ottawa 3:4p Chicago
- 02. Bedard 22 (Donato, Korchinski)
- 07. Veleno 3 (Moore, Foligno)
- 07. Cousins (Gilbert, Matinpalo)
- 22. Chabot (Stützle, Cozens) P
- 23. Bedard 23 (Bertuzzi, Rinzel) P
- 36. Batherson (Cozens) P
- 61. Nazar 12 (Bedard)
Knight 37/34
Forsberg 16/12
Lídři statistik
Odkazy
Nejnovější příspěvky v diskuzi
2. 5. 2025, Milwaukee 2:3p Rockford
tomsik napsal
16. 4. 2025, Ottawa 3:4p Chicago
danny napsal
danny napsal
Mirek napsal
tomsik napsal
MS 2025
tomsik napsal
LA potřebuje po zranění Greena pátého obránce a tím Schenn je. Lecavaliera asi museli vzít jako přítěž. Schenn je po sezóně UFA, Lecavalier chce končit takže o dlouhodobý závazek se nejedná.
Johansen za Jonese je dobrá výměna pro oba. Predators potřebovali dobrýho centra, Jonese naopak mohli obětovat, když mají Webera s Josim a obranu tak na roky dopředu pořešenou. Navíc se zdá, že vždycky dokážou další nový obránce někde najít, takže proč ne. Kdybych si měl vybrat jednoho, tak Jonese, ale stejně. Díky Johansenovi bude Nashville nebezpečnější, předpokládám, že ta letošní sezona bude z jeho strany jen taková kaňka. Pro nás je pozitivní jedna věc, a to, že Nashville v podobné výměně nakonec nepřivedl Malkina. Teď jen, aby ho neulovilo St. Louis.
LA a Philly, to moc nechápu. Lecavalier a do velký míry i Schenn jsou k ničemu, Kings neušetřili a ještě jim pustili 3. kolo a mladýho útočníka, kterej válel v AHL. Neobětovali sice zas tolik, ale stejně, nerozumím tomu, co získali.
U Richardse jsem četl o San José, Washington mě nakonec docela překvapil.
Panarin se koukam stal lovcem tucnaku:-)
Coz me dela radost pro klid v rodinne bratr je fanousek tucnaku.
Jen tak dal Chicagooo
Ryan Johansen(CBJ) za Setha Johnse(NSH),nevim teda kdo je vitez tyhle vymeny.....obecne cenim vic beky,tohle je ale tezky...
Dle informací od manažera Lecavaliera, ten dohraje tuto sezónu za LA a pak ukončí kariéru.
Porovnání kvality GM Hawks a Philly:
Hawks mají jednoho hráče vykoupeného (RIP Montador), jednoho zapůjčeného do Švýcar (Rundblad) a dva hráče v sestavě platí z 50% (Garbutt) a 30% (Scuderi) předchozí zaměstnavatel.
Hextall přizpívá na tři hráče kteří hrají jinde (Grosmann, Lecavalier, Schenn), má dva výkupy (Briere a přes 33 mega celkem zaplatí Bryzgalovi za to že Phillu hrál dvě sezóny) a dva hráče s velkou smlouvou (Gagner a MacDonald) má v AHL.
A dle zdrojů z NHL se čeká pouze na schválení od komisaře Bettmena aby mohl oficiálně s Capitals podepsat smlouvu Mike Richards.
Phila bude dál platit 50% kontraktu obou hráčů.
Lecavalier a Luke Schenn byli vyměněni do LA za Weala (23 let, odehráno 10 zápasů v NHL) a třetí kolo. Hmmm.
tak nevim jak s tim Panikem, ale ted jsem cetl, ze nema vyreseny viza a tak asi hrat nebude...
Tak Pánik sa vraj objaví v prvej formácii. Počkame si na ranné rozkorčulovanie na potvrdenie. Ćo sa týka záujmu tampy..Nech si nechajú zájsť chuť! Ten Pokka vyzerá fajn, zbiera body takmer pravidelne. Drouina nám netreba, pokial máme Teravainena, ktorý je navyše asi aj lepší a skúsenejší..
Tak Mashinter do AHL a Pánik do prvního týmu. Jsem na něj zvědavý, v centimetrech a kilech porovnání se Saadem sedí :-), tvrdá hra mu také není cizí. Spíž se ale bude ze začátku točit s Bickellem a Garbuttem ve čtvrté. V zásadě je to dobrý tah, Morin neměl v chicagu šanci, Pánik už něco odehrál, když se mu bude dařit je po sezóně RFA a vyskakovat si úplně nemůže, pokud se mu dařit nebude tak zadarmo odejde.
Dle Jaeckela skouty Tampy zajímají Dano, Pokka a taky Schmalzt, takže ta šance na Drouina by tam být mohla.
O výměnu prý před sezonou požádal v Columbusu Kerby Rychel. Typově by odpovídal, je to silovej hráč, který dobře pracuje u mantinelu, je mu teprve 21, byl draftovanej v 1. kole… v AHL je produktivní, v NHL letos 11 zápasů 0+3. Možná na to nemá, ale někoho takovýho…
Tak treba Panik? Moc tomu ale neverim...
Re Drouin: taky by se mě líbil hráč podobný Saadovi (rychlost,síla i technika), ale takových levých křídel k dispozici moc není.
Z těch kteří by mohli být k dispozici mě napadá snad jen Ladd, ale to byla jen pomoc pro play off, navíc pravděpodobně hodně drahá (něco jako loni Vermette). Mluví se o Boedkerovi, přiznám se že mě úplně nepřesvědčil, má sice kila, ale snad jsem ho ještě nevyděl je použít.
Odchod Rundblada do Švýcarska je už oficiální. Pod stropem zůstane po Rundbladovi 100 tisíc, stejně jako by byl v AHL.
Předpokládám, že pokud se nějak Rundblad a Hawks nedohodnou na ukončení kontraktu po tétosezóně tak zůstane pod smlouvou, je to levnější než smlouvu vykoupit. Výkup by znamenal odpočet 133 tisíc v sezóně 16/17 a i 17/18, nechat ho ve Švýcarech bude stát jen 100 tisíc v roce 16/17.