Ottawa 3:4p Chicago
- 02. Bedard 22 (Donato, Korchinski)
- 07. Veleno 3 (Moore, Foligno)
- 07. Cousins (Gilbert, Matinpalo)
- 22. Chabot (Stützle, Cozens) P
- 23. Bedard 23 (Bertuzzi, Rinzel) P
- 36. Batherson (Cozens) P
- 61. Nazar 12 (Bedard)
Knight 37/34
Forsberg 16/12
Lídři statistik
Odkazy
Nejnovější příspěvky v diskuzi
2. 5. 2025, Milwaukee 2:3p Rockford
tomsik napsal
16. 4. 2025, Ottawa 3:4p Chicago
danny napsal
danny napsal
Mirek napsal
tomsik napsal
MS 2025
tomsik napsal
Mně v pátek vůbec nefungovalo posouvání o 10 vteřin dopředu, takže jsem taky přeskakoval reklamní přestávky naslepo po klikáním na timeline :( A před začátkem prodloužení tam byly chvíli záběry ze začátku přenosu, to jsem myslel, že snad prodloužení neuvidím vůbec! Snad se brzy srovná, když už si za to platíme…
Ještě k těm stránkám. Mám předplaceno gamecenter (teď už nhl.tv) a zatím teda koušu do klávesnice, v předchozí verzi byli ráno zápasy buď už sestříhané nebo když ne tak se dalo jednoduše přetáčet dopředu, v malém okně bylo vidět co je na obrazovce, takže jsem poznal kdy skončili reklamy a opět je na obrazovce zápas. Teď není sestříhaní nic a posouvám se jen svým odhadem, je opravdu těžké se trefit a často se mě stane že se posunu i o minuty v zápase dál. Abych jen nehaněl, podle mě se zlepšila kvalita přenosu.
Rozhovor Sekáče pro iDNES.cz http://hokej.idnes.cz/hokej-nhl-chicago-sekac-07c-/nhl.aspx?c=A160205_124532_nhl_lge
ty stranky jsou fakt hruza.jak od nejakych študentů
Možná 4-letá smlouva na 21-24 mega by dávala větší smysl, končila by pak Hossova smlouva a byl by pak potenciál pro případné navýšení.
Jestli jsme to dobře pochopil tak to periodikum je bulvár a ten článek tomu odpovídá. Ten článek spíž připomíná podprůměrného bloggera než novináře. Jediná pravda tam je citace Bowmana, stálo by za to ale přidat že to řekl částečně v humorné nadsázce, zbytek jsou dohady, domněnky, které ukazují na snahu o šokující zprávě za každou cenu a nízké kvalitě znalostí.
Panarin má, pokud se nezraní, na 90% jistých 3,387 mega ročně, má ve smlouvě velké bonusy, tzn. bude s velkou pravděpodobností 4 nejlépe placený útočník. Do zámoří šel za úspěchem,ne za penězi, to mohl zůstat v KHL.
Můj tip smlouvy kterou podepíše je 3-letá smlouva za 18 miliónů, to znamená špičkový "bridge deal". Panarin si zaslouží zaplatit, ale ještě nedokázal tolik aby si zasloužil dlouhodobou smlouvu. Když ho porovnáme například se Saadem, tak ten měl před podpisem 6-ti leté smlouvy 200 zápasů v NHL, 65 zápasů v play off, 2 Stanley cupy a unikátní kombinaci síly, rychlosti a techniky, Panarin nemá nic z toho, má zatím jen lepší čísla ze zápasů ze sezóny, uvidíme jak bude hrát v play off.
Mimochodem, Hossu téměř nejde vyměnit z jednoho důležitého důvodu. Pokud by ukončil předčasně kariéru tak půjdou za Hawks velké penále, Bowman podle mě nepřipustí aby takový problém pustil z ruky a nemohl ho sám kontrolovat.
Panarin po prvních 2 sezonách může chtít tak maximálně 5M.už 7 mu nikdo určitě nedá..
Pokud bude Panarin chtít 8–9M, tak pochybuju, že mu je někdo v NHL dá. A pokud ano, tak to nebude Chicago a Bowman ho vymění stejně jako Saada. Hossa už sice nedává tolik gólů, ale pořád je to hodně platný hráč. S tou smlouvou, jakou má, těžko říct, jestli by se ho podařilo vyměnit, pokud by to tedy vůbec Bowman měl v úmyslu.
s tema 8-9 milionama to trochu prepiskli v tom clanku...
zajimavej clanek
http://www.sport7.sk/clanok/144191-chicago-musi-podpisat-panarina-obetuje-kvoli-tomu-hossu
jj, taky jsem nadaval a vidim tam nekolik problemu, ktery nesouvisi ani tak se vzhledem, ale pouzivanim/proklikavanim/dohledavanim. A pak jsem si rekl, ze stejnej pocit museli mit vsichni, kdyz jsme zmenili tenhle web :)
Jen teda nerozumim tomu, proc doslo ke zmene v pulce sezony. Na Gamecenter LIVE uz nejsou zkraceny condensed sestrihy 11 min, na ktery jsem koukal casto, a vzhledem k tomu, ze je to placena sluzba, tak mi tohle prijde jako podraz.
.. ha, dnes sem si vsimnul, ze je nova stranka nhl.com
Je neprehledna a celkem hnusna - stejna zmena, jaka se udala drive tsn.ca/nhl , f1.com a i zde (ne, tady to jeste jaks-taks jde, uz sem si zvyknul.. :-)
Kazdopadne je mi to fuk, clanky ctu stejne na tsn. Ale protoze tam ty sestrihy uz jsou jen pro 'vyvolene', tak zajimave heighlighty sem koukal na nhl.vom. Jenze ty normalni sestrihy, co mame i tu jsou dost dlouhe.. Ten na nhl.com jsou ale ty recapy (vidal jsem to tam ze zapasu play-off). To je uplne super! Doporucuji zkouknout, zajimave momenty (ne jen goly)a s puvodnim komentarem. delka ±2min. Parada! Snad to vydrzi ..
Kanea v Nashvillu úplně nevítali, Scott s toho měl úsměv od ucha k uchu - http://www.letsgohawks.net/2016/01/30/watch-john-scott-enjoyed-patrick-kane-getting-booe/
Nejdůležitější součástí all-star víkendu bude to že se sejde rada guvernérů (je v ní i Wirtz) a budou diskutovat o možnosti rozšíření NHL. Podle některých bude toto setkání klíčové.
Můj tip je že se NHL rozšíří zatím o jeden klub (Las Vegas), NHL stojí ještě o Seattle ale tam zatím není kde NHL hrát.
Jo, je důležitý, aby člověk nezapomněl, že i hokejisti NHL jsou jen lidi a mají své osobní životy. A i ti nejhorší v NHL (mezi které John Scott s přehledem patří) jsou daleko lepší hokejisti než kdejaký fanoušek. Je to prostě liga pro nejlepší z nejlepších.
Na druhou stranu, pokud mu jeho urostlá postava někdy ublížila a on z toho měl mindrák, tak teď by si měl uvědomit, že v NHL je to naopak. Jen své postavě vděčí za to, že mohl hrát NHL, místo toho by hrál třeba nižší soutěž nebo někde v Německu. Anebo, jak píše, by nehrál už vůbec. Jo, je to hokejista, ale hokej po něm snad nikdo nechce. Jeho účast na ASG byla, je a bude vtip, to si nemusí nijak obhajovat, a stejně tak není důvod, aby někdo ten vtip kazil. NHL se k tomu měla postavit jinak, nesouhlasím s tím, jak se ho snažili ze zápasu vygumovat.
Pokud Coyotes mohli z Montréalu získat hráče, o kterýho měli zájem, a Canadiens chtěli Scotta, to si to mají v Arizoně rozmyslet kvůli nějakýmu internetovýmu hlasování? Nebo proto, že jeho žena čeká každou chvíli dvojčata? Já bych si to možná rozmyslel, ale nebudu soudit někoho, kdo na to nebral ohledy a Scott proto skončil někde v Newfoundlandu. (Pokud tedy platí, že Scotta v trejdu chtěli Canadiens a Coyotes to bylo jedno; kdyby se ho chtěli výslovně zbavit, to je jiná.)
Fakt moc nevím, co si o tom myslet. NHL měla ukázat, že umí přijmout vtip, když si z ní lidé na internetu vystřelili (a není to poprvé, viz Rory Fitzpatrick). Scott udělal dobře, že z toho už nakonec nevycouval, ale litovat se mi ho nechce. Zamyslet by se asi měli ti, kteří pro něj hlasovali, aby se jemu nebo NHL mohli posmívat. Doufám, že teď tomu někdo nenasadí korunu tím, že by si Scott zahrál třeba jen jedno střídání nebo že z něj na ledě udělají fakt klauna.