Ottawa 3:4p Chicago
- 02. Bedard 22 (Donato, Korchinski)
- 07. Veleno 3 (Moore, Foligno)
- 07. Cousins (Gilbert, Matinpalo)
- 22. Chabot (Stützle, Cozens) P
- 23. Bedard 23 (Bertuzzi, Rinzel) P
- 36. Batherson (Cozens) P
- 61. Nazar 12 (Bedard)
Knight 37/34
Forsberg 16/12
Lídři statistik
Odkazy
Nejnovější příspěvky v diskuzi
16. 4. 2025, Ottawa 3:4p Chicago
danny napsal
danny napsal
Mirek napsal
tomsik napsal
MS 2025
tomsik napsal
tomsik napsal
Detroit a Flyers postupují ,Boston poslední zápas prohrál s Otawou 1:6
Craw by měl dnes v Columbusu chytat!!
Mozna bude lepší,když bysme hrali z Dallasem.Obranu maji v lize na 20miste a Niemi je v all save pct na 42miste(90.5%) Hawks obrana 8.misto Craw 4misto(92,6%)
Budou to Blues, ale člověk si nevybere. Oba hrajou sice jiným stylem, jenže pokud jde o obranu a šířku kádru, potažmo zdravotní stav Crawforda, tak Hawks ztrácejí. Vyhrát nad jedním a případně pak i druhým, to bude jen o morálce, zkušenostech, vnitřní síle a případě tom gólmanovi…
.. jasne Mirku, ja to tak nejak pocital. Aby to nevypadalo, ze si jeste stezuji, kdyz jsem si tam ten leskly pohar vyprosil ja .. :-)
V DAL je ale vice 'nasich' hracu.. Ja ale ocekavam Blues a to, ze nam bude Brouwer zle zatapet ..
Já bych bral taky Dallas. Podle mě bude dokonce těžší přes něj přejít ale pokud se to podaří budou Hawks méně "omlácený" a to se v play off počítá. Předpokládám ale, čistě na základě logiky a matematiky, že soupeřem budou Blues.
To je taky pravda
Me proste prijde lepsi Dallas, sice brutalni utok, ale porad mam pocit, ze pevna obrana (mame ji momentalne?) by na ne mela platit.
Tak kdo si koho přeje
Pohár půjde pryč na konci základní části, musíme si to užít :)
.. prosba na admina -- mozna by se jiz hodilo dat 'defaultni' design stranek. Vzdyt nam to za chvili vypukne znovu... :-D
Mluvilo se o tom že by mohl John Hayden podepsat s Hawks, ale dnes potvrdil že se vrátí na Yale a bude tam hrát/studovat i poslední, čtvrtý rok.
Kane 94 b 77 záp-Benn 87 b 78 záp...Doufám ,že Patrick dnes zase trošku uteče protože pokud Benn udělá v zápase třeba 3 body tak to bude dost těžký...ale snad to dá..
Ale Benn se celkem dotahuje na Kanea.
Tak vona se nám ta nejnudnější část roku kdy už pořádně o nic nejde (snad jen Kaneovi o 100 bodů) pořádně zamotala...