Léto 2020

Pro psaní příspěvků do diskuze je nutné se přihlásit
Mirek napsal

Ve 1.00 v noci z úterý na středu je 1. kolo (7 PM ET).
2.–7. kolo je ve středu od 17.30 (11.30 ET).

NHL rozeslala asi 40 nejvýše postaveným hráčům 31 čepic, aby si mohli nasadit tu správnou, až budou vybraní. Očekává se, že Rangers poslali Lafrenierovi rovnou dres se jmenovkou a předpokládám, že v tom nebyli sami.

Pro Chicago se na 17. místě nejčastěji mluví o chytrých a šikovných útočnících: Dylan Holloway (Wisconsin), Dawson Mercer (hrával s Beaudinem v Drummondville, teď Chicoutimi), Mavrik Bourque (Shawinigan) nebo Hendrix Lapierre (byl dlouho zraněný, taky Chicoutimii). Dál tam jsou útočníci Seth Jarvis, Brendan Brisson (z Chicago Steel), Connor Zary, Rodion Amirov z Ufy, snad jeden z dvojice obránců Kaiden Guhle a Braden Schneider. Vysoko by měl být draftovaný brankář Yaroslav Askarov, Němeci mají krom Stützleho na první kolo ještě Lukáše Reichela a JJ Peterku a v prvním kole snad půjde i Jan Myšák z Litvínova.

Mirek napsal

Má to několik rovin. Výměna za Kahuna se určitě nepovedla, nehledě na to, na kolik bude mít teď v Buffalu novou smlouvu a třeba by si ho Hawks taky nemohli dovolit. Ale jistě by výměnou získali víc než -750K a „někoho“. Taky se mluvilo o tom, že by Bowman tu výměnu neudělal, kdyby se mu podařilo de Haana získat o chvíli dřív.

A pak je nejdůležitější to, jestli Hawks můžou na Määttovo místo postavit někoho lepšího, kdo bude mít plat menší než 3,25M. Což je vzhledem k velkému počtu slibných mladých obránců s nováčkovskou smlouvou určitě možný a dobrý plán.