Léto 2022

Pro psaní příspěvků do diskuze je nutné se přihlásit
shaacul napsal

Hawks se nezajímají o Mrázka. Toronto se potřebuje zbavit Mrázka. Hawks jsou ideální destinace pro podobné výměny. Dá se čekat že letos a příští rok budou Hawks podobná popelnice jako je třeba Phoenix, a podobně jako Phoenix za to budou chtít zaplatit (Phoenix má letos 3x volbu v 1. kole a 4x volbu v 2. kole). Navíc Hawks se bude hodit brankář, který může chytat, ale není třeba se bát, že by pomohl týmu k vátězstvím, tak jako to dělal Fleury.

Mirek napsal

Asi jen to, že LA dneska získalo Fialu, takže tam asi ADB nepůjde. Kromě LA se mluvilo a mluví o NJ a Ottawě, ale to jsou spíš jen spekulace novinářů. The Athletic dnes vydal článek s návrhem trejdu mezi Hawks a Senators: DeBrincat za volby #7 a #63, Greiga, Bernarda-Dockera, Matta Murrayho (za 75 % platu). Hodně záleží na tom, jestli by ADB chtěl v Ottawě zůstat a podepsat novou smlouvu.

Davidson jinak říká, že by chtěl získat nějaké další volby na draftu, ale žádné výměny nemusí dělat na sílu, prostě jsou Hawks jen ochotní si vyslechnout, pokud má někdo zájem (podobně jako u Hagela). Uvidíme v nejbližších dnech, draft je už za týden :) Osobně bych se nedivil, kdyby se fakt snažili vyměnit Murphyho a/nebo McCabea

Mirek napsal

Myslím, že Hawks by mohli Lankinena prodloužit a k němu podepsat někoho zkušenejšího, případně vzít výměnou někoho, koho jinde už nechtějí. Pochybuju, že by brali zpátky Deliu a pro Söderbloma bude lepší, když bude chytat ještě aspoň rok jako jasná jednička v Rockfordu – pak se uvidí.

Campbell by byl fajn, ale tuším, že má jiný ambice. Pak se nabízí třeba Rittich nebo Wedgewood a na výměnu možná Mrázek, Reimer, Blackwood, případně jeden z gólmanů ve Washingtonu nebo Seattlu a kdyby do sebe všechno zapadlo, tak Bobrovsky na Floridě.

Tak jako tak, myslím, že Lankinen by jedním z dvojice měl být i příští sezonu. Tím Hawks nemají co ztratit. Letos jsem do něj ale taky čekal víc.