Léto 2022

Pro psaní příspěvků do diskuze je nutné se přihlásit
Domin222 napsal

@david souhlas k tomu co rikas,je fakt,ze Carolina by mu mohla prospet

to Kane…cetl jsem ted uz i nejaky spekulace,ze Hawks se udajne ptali kdo by co za nej nabidl…kdo vi jak,ale nedivil bych se..jasny ma NMC a mam to stejne jak Michal..pro me je Patrick symbol klubu,jiz nyni hrajici legenda a nedokazu si ho predstavit jinde…ale tezko rict jak to vidi Davidson,Writz atd…a jestli podepise…kezby…kazdopadne je mu 33 a SC jeste bude urcite chtit vyhrat a myslim,ze v Chicagu to v tyhle chvili driv jak za 6-7let nebude jestli ne vic

mtrojanlegacy napsal

Reálně - myslíte ze Kane podepíše novou smlouvu ?

Chapu ze střelit ho na trade deadline tak za něj mužem chtít nemožné a urychlilo by to přestavbu.
Jen pro mě je KANE proste Hawks stejně jako třeba Mikita nedokážu si ho představit jinde.

Nejhorší varianta že by nebyl výměněn a pak popsepsal jako UFA jinde to by byla velká rána.
Takže za těhle podmínek když nebude před tradedeadline jistota podpisu tak radši výměna.
KLUB JE VŽDY NA PRVNÍM MÍSTĚ.

btw vím ze má NMC.

Názory ?

David napsal

Ještě dnes bych raději ty tři volby v prvním kole, než Jonese. Ale co se stalo nejde se odestát. Dle vedení je nedotknutelný, tak se raději soustřeďme na jeho pozitiva. Špičkový obránce, umí dopředu i dozadu, může hrát velké porce minut. Navíc, kdyby šel pryč, tak nás nejlepší obránce je Murphy, což je představa, která mě upřímně děsí.
Někde ale ty volby v prvním kole získat musíme. Obávám se, že Dcat je jediná šance. Pokud někdo nabídne tři první kola, tak bych o tom přemýšlel. Za předpokladu, že s tím bude souhlasit Kaner. A za předpokladu, že víme, proč se nám nedařilo zapracovat mladé hráče a že víme, jak to změnit.

mtrojanlegacy napsal

ohledně pozice mas pravdu. Davidson zatím nezklamal trade Hagela byl pro hawks win.
vím že to je s křížkem po funusu ale co odpálit i Jonese. Sezónu měl dobrou vím ze má NMC ale vždy se dá nejak s hráčem domluvit. Navíc nechávat si do přestavby hráče za 9,5M je absolutně k ničemu. Protože mentora pro mladý hráče seženeme i levněji. Navic hrál opravdu dobre takže by o nej mohl být zájem. V případě nutnosti není problém pro hawks si část platu ponechat jako motivaci pro obchodního partnera.