NHL 2014/2015
Columbus 4:0 Chicago
- 05. Werenski (Sillinger, Coyle)
- 13. Provorov (Fantilli, Marchment)
- 26. Heinen (Coyle)
- 56. Monahan O
Knight 19/16
Greaves 21/21
@ Nashville
Lídři statistik
Odkazy
Nejnovější příspěvky v diskuzi
28. 1. 2026, Minnesota 4:3n Chicago
Mirek napsal
danny napsal
Neč napsal
https://onwardstate.com/2026/02/04/gavin-mckenna-facing-felony-charges-over-january-31-incident/
Dle zdrojů informací, tým byl v baru v centru města s přáteli a rodinnými příslušníky po venkovním zápase v Beaver Stadium. Behem incidentu, McKenna měl napadnout neztotožněnou osobu, která skončila se zlomenou čelistí.
McKenna je považován za potenciální jedničku draftu NHL 2026.
huhla napsal
voNt napsal
Neč napsal
Btw. Soderblom ma nejnizsi pomer vyher u golmanu, kteri naskocili alespon do 100 zapasu s 21,4% vyher.
https://www.statmuse.com/nhl/ask?q=which+nhl+goalies+have+the+worst+winning+percentage+of+all-time+with+minimum+100+games
Priznavam, ze jsem vuci nemu uz zaujatej, nechapu jak muze byt v lize tak dlouho a jeste brat skoro 3M...
Jj, autor webu ukončil jeho činnost a ze zdravotních důvodů (podrobnosti nejsou k dispozici) se tomu dál nebude věnovat. Capgeek nechce nikomu předat nebo prodat, takže je tahle super služba passé. Škoda, snad se brzy uzdraví a vrátí se…
Dulezite info pro vsechny hokejove geeky. Na capgeek.com je informace z zdravotnich duvodu jsou stranky k 3.1.15 zruseny. Velka skoda.
1. kolo je docela dost, na druhou stranu Perron by měl být v Pitt užitečnej, takže proč ne. Je fakt, že Edmonton by potřeboval spíš někoho, kdo může rovnou naskočit do NHL a mít ambice se dál zlepšovat, ale i tak, dokážu to pochopit. Rozumná protihodnota.
Perron za prvni kolo do Pitsburghu. Pens asi pujdou v play off daleko ale porad je to prvni kolo v roce 2015. A Edmonton potrebuje hotove hrace, ne nove nadeje, tech maji plny tym a moc to nefunguje. Pro me zvlastni vymena.
To je sen! :) http://www.thehockeynews.com/blog/one-man-one-car-every-nhl-ahl-arena-in-one-year/
Taky myslím, že u Saada to smlouva na šest let nebude…
Do Banský Bystrice jde další hráč s vazbou na Blackhawks. Obránce Theo Peckam podepsal v létě 2013 smlouvu s Chicagem a pak odehrál 45 zápasů na farmě v Rockfordu, kde byl víceméně 7. obránce. Letos působil ve Wichitě v ECHL.
Skvělej rozhovor s Andrejem Nestrašilem: http://hokej.idnes.cz/hokej-nhl-andrej-nestrasil-rozhovor-d7b-/nhl.aspx?c=A141230_133836_nhl_cig
„AHL je super liga, to lidi doma nevědí. Moje babička si myslela, že když jdu na farmu, tak tam budu kydat hnůj a že ani nebudu hrát hokej. Ale AHL je srovnatelná s extraligou, i když se to kvůli jiným velikostem hřiště nedá porovnávat. Hlavně je to o atmosféře na zápasech. Třeba Chicago, to je něco neskutečného. Tam máte husinu, na mladého kluka je to obrovský tlak. Najednou máte energie a jste tak rozlítaný, že jste všude, ale zároveň nikde. Staří jsou v klidu. Třeba Zetterberg není dobrý bruslař, ale ví, kde má být. Čte hru. V tom je největší rozdíl.“
Foligno letos hodně překvapil, podle čísel by to tempo ustát neměl, ale zatím se mu daří. Mluvilo se o tom, že by ho Columbus mohl vyměnit, aby v létě neodešel zadarmo – dobře pro mě, že ho udrželi. Tak snad to není jen nějaký výkyv.
Foglino prodloužil o 6 let v Columbusu, poměrně nečekané byl to letošní nejlepší UFA. Kromě Boychuka tak už na trhu v létě nebude v podstatě nikdo zajímavý.
Saad za podobné peníze by nebyl vůbec špatný. Spíž byl ale od Bowmana čekal kratší kontrakt, můj typ je 3 roky 10-11 mega.
Jediní dva hráči, kteří po skončení nováčkovského kontraktu dostali smlouvu na déle než tři roky byli Toews a Kane.
Z současného kádru ještě dostali 4-leté smlouvy Keith a Hjalmarsson. S Keithem podepsal snad ještě Pulford a Hjalmarsson nepodepsal s Bowmanem ale s Wilsonem....
Bjugstad podepsal na Floridě za 6× 4,1M, pro nás docela zajímavý s ohledem na příští smlouvu pro Saada…
Ještě mě napadlo když nám tak chybí Leddy v přesilovce, že k dispozici by mohl být i Židle. Na druhou stranu z jeho obraných schopností by byl Q asi na infarkt.
Derek Roy už je pryč, to je minulost. Už v St. Louis bylo vidět, že to není hráč pro tým, který by chtěl hrát o titul. Na druhý útok už mu něco chybí a jinde mu chybí všechno. Zkušenější obránce asi přijde určitě, tím spíš, že Dahlbeck, který by měl být z toho zbytku nejlepší dozadu, je zpátky na farmě.
Je fajn, že se Leddymu daří, Hayes mi tolik k srdci nepřirostl. Ale u obou je třeba zachovat klid, v Chicagu nezískali důvěru a nikdy by se jim tak dařit nemohlo, to je stejné jako když šel Bourque do Calgary, Brouwer do Washingtonu nebo když před lety přišli Sharp nebo i Sullivan. Třeba se Leddy jednou vrátí, tak jako Steeger a Carcillo :)
Mimochodem první trenéři Salvadora v NHL byli Queneville a pak Kitchen.