Léto 2021

Pro psaní příspěvků do diskuze je nutné se přihlásit
Mirek napsal

Mám sice podobné otázky (proč až teď, proč nežaluje konkrétního viníka (je nebo není to promlčené?), proč jen 150000 USD), ale „souzení každýho za cokoliv co se přihodilo“?? První věc, která snad člověka napadne, není to, kdo to je a co tím sleduje, ale jak je sakra možný, že se videotrenér takhle chová a jiným lidem v klubu to nepřipadá jako problém? Nehledě na to, že kdyby se to řešilo už tehdy, mohlo se předejít tomu, aby páchal podobný skutky i později a byl za ně souzený až tehdy. Ale jasně, to jsou jen kdyby. A snad se ukáže, co je na tom všem pravdy.

Neč napsal

https://www.idnes.cz/hokej/nhl/chicago-blackhawks-sexualni-utok-obvineni.A210514_123220_nhl_bobo

No to by mě zajímalo o koho teda šlo :) Z kádru Ameriky byl ve Vancouveru akorát Kane, ale o něj se předpokládám určitě jednat nebude :)

Jinak tyhlety vzpomínky na zničenej život, který se událi před deseti lety... Navíc proč nežaluje toho kdo mu újmu způsobil, ale toho kdo ho zaměstnával... Moc těmhle moderním trendů, souzení každýho za cokoliv co se přihodilo nerozumím.

shaacul napsal

Bývalý hráč Hawks (byl součástí SC týmu v roce 2010) žaluje Hawks kvůli údajnému obtěžování od tehdejšího videotrenéra. Ten s Hawks už nepracuje a je od roku 2013 veden jako sexuální agresor. Hráč neznámí, údajně mu to mělo zničit kariéru, tipnul bych Hendryho?

Zdroj -
https://www.wbez.org/stories/a-chicago-blackhawks-player-from-the-2010-championship-team-is-accusing-a-coach-of-sexual-assault/8dd7e951-c039-4572-9fb1-f3f099f86371?utm_campaign=Web-Share&utm_medium=referral&utm_source=twitter

shaacul napsal

@Toews:
1) Bowman v jednom rozhovoru řekl, že nemá žádné nové informace ohledně JT, před pár dny v jiném řekl, že s ním mluvil a pokud vše půjde tak jak má, tak to vpadá nadějně že bude hrát.
2) Zajímavou informaci říkali na jednom podcastu, údajně to slyšeli z více zdrojů. V podstatě prý bylo dobře pro mladé hráče, že Toews letos nehrál, mladí se ho prý v podstatě bojí a mají z něj mnohem větší respekt než třeba z Collintona. Toews bude v šatně asi varianta přísný učitel.
3) Na Daily Heraldu vyšel před pár dny článek, který vypadá spíž jako ohlédnutí za ukončenou kariérou (
https://www.dailyherald.com/sports/20210509/rozner-cheat-the-game-and-hockey-will-embarrass-you?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter)

shaacul napsal

Borgström - dvouletá smlouva, za 1 mega průměrně.
Na Floridě měl podobný problém jako Gaudette ve Vancoveru. Nechtělo se mu moc bránit a hrát na pozici š. centra..
Letos hrál v HIFK a hrál křídlo a 3. centra (ve statistikách ligy je vedený jako LW). Měl hodně vhazování (držel se přes 50%), v play off měl dokonce výrazně nejvíce hvazování ze všech hráčů HIFK. Hodně hry v přesilovce, minimální čas hraný v oslabení.