Změny v sestavě
Příchody
- Burakovsky (LK, Seattle Kraken, 5,5M ×2)
- Rinzel (O, U of Minnesota, 2)
- Moore (C, U of Minnesota, 2)
- Greene (C, Boston U, 2)
- Thompson (C, U of Denver, 0,8955M ×2)
- Harding (O, Providence College, 0,8675M ×2)
- Mast (O, Boston Bruins, 0,830556M ×1)
Nové smlouvy
- Donato (4M ×4)
Odchody
Odkazy
Nejnovější příspěvky v diskuzi
Draft 2025: Frondell, Nestrašil a West
tomsik napsal
Mirek napsal
Neč napsal
Mirek napsal
tomsik napsal
Výhled na Draft 2025
tomsik napsal
Coz by mohly resit delsi smlouvy, ale i to je pro klub zavazek. Asi se opet rozevrou nuzky, nekolik nejlepsich dostane porad pekny penize, ale bude cim dal tim vic tech, kteri jsou blizko minimu, protoze proste uz nebude z ceho brat/davat.
Trh UFA bude podle vseho dost nizko. Pulka tymu nema misto pod stropem a druha nema cash.
Problem je v tom, ze tihle hraci bud chteji tam, kde muzou hrat o titul, anebo jistotu pekny, dlouhy smlouvy. Martinez Chicagu na par let smysl dava, ale z jeho pohledu spis naopak. Barrie se za ty penize nevyplati, Hawks potrebuji nekoho, kdo odehraje hlavne tezky minuty dozadu. Coz by mohl byt Jones spis nez Hamilton, ale Columbus chce ranec a zatim nevime, jestli by chtel vubec v Chicagu podepsat novou smlouvu. Z volnych hracu jsou tu treba Oleksiak a Cole, mozna McCabe (levaci), nebo Larsson a Ceci (pravaci). Vice ci mene uzitecny urcite, ale nejsem si jisty, jestli je v tuhle chvili dobry napad je na trhu preplacet a to na delsi smlouvu nez rok nebo dva.
Jestli chceš Barrieho, tak můžeš mít levněji Gustafssona. V podstatě to jsou stejný hráči. dobrý dopředu a na přesilovku, ale neumí bránit.
Martinez by byl podle mě dobrá volba.
https://nhl.cz/hamilton-barrie-a-dalsi-kteri-hvezdni-obranci-se-stanou-volnymi-hraci/5024396
on i ten Barrie nebo Larsson nejsou vylozene spatny…to stejny Martinez
@Seattle - po tom co se Johnson (COL) vzdal NMC klauzule a Suter byl vyplacen v Minnesotě, vzrostla pravděpodobnost že si Seattle vybere de Haana. Hodně se jim zůžil možnost výběru obránců kteří budou k dispozici, schopných hrát TOP4 obranné minuty.
@Suter a Parise - bylo by hezký kdyby podepsali v Chicagu za nějaké "frendly" prachy, ale podle mě je to jen sen. Oba jsou staří, mají vděláno a mají 2-3 sezóny pokusit se získat Stanley cup (ani jeden ho ještě nezískal) a v Chicagu tuhle šanci nedostanou. Tipnul bych Parise levně do Islanders a Suter levně do Colorada. Obojí až po rozšiřovacím draftu.
tak at si sni o cene za lehce nadprumernyho beka :D…snad nepujde pryc Reichel,ten kluk se mi libi
@Jones - Powers naopak řekl, že Dach a DeBrincat jsou nedotknutelní. Jako jediní, asi kromě Toewse a Kane (ti by si museli, jako Keith o výměnu říct).
Vysokou cenu většinou tipujou, sní o ní, novináři z Columbusu.
bcs jak pise shaacul hraje dobre…
no co jsem cetl,ze se dle Powrse chysta Bowman obetovat za Jonese….napr.jako vazne DeBrincat+Suter+1 kolo?to jestli udela tak je to peknej kokot…to by si solidne posral po win Keithovi…at jde radi po Hamiltonovi,stejne se mi zda lepsi
Sutera bych vzal a podepsal treba 2x3
Wild vykoupily ze smlouvy Parise a Sutera. Parise chápu, ale Suter pořád hraje velmi dobře. Ta výměna Keitha vypadá zas o něco líp.
Chicago je prý ve hře o Fleuryho. Ze strany Vegas by se jednalo o zbavení platu, takže by si asi museli připlatit.
Keith byl nejlepsi obrance, co za nas hral - za tu dobu, co sleduji Hawks. Lepsi nez Chelios, lepsi nez Suter, lepsi nez Seabrook...
Mrzi me to, ale kdyz to bylo jeho prani.. (pokud by skoncil i Toews, tak bych to chapal, ale takto to ve me trochu vrta..).
Opět další win trade - ale se zlomeným srdcem. Je neuvěřitelné, že během jedné sezóny v Chicagu skončili : Corey,Seabs,Shawzi a teď Duncs !!! Chapu, že to je cesta kterou teď musíme jít jen by nemusela kurva tak bolet !!!