Léto 2021

Pro psaní příspěvků do diskuze je nutné se přihlásit
shaacul napsal

@Jones - protože vyjednávání šla "dobře" dostal tým okolo Jonese povolení od vedení Columbusu zapojit se do vyjednávání. Předpokládám podobný důvod jako u Hamiltona, tzn.vyjednávat o možném budoucím kontraktu dalšími týmy. Dle Friedmana opadl zájem Philadephie, protože Jones odmítnul v Phille podepsat další smlouvu. Kekalainen by Jonese raději vyměnil do západní konference, než aby zůstal na východě. Zároveň se Jonesovi nechce do Kanady. To nám nakonec těch týmu se zájmem moc nezbude...

shaacul napsal

Shannon - všechny týmy loni prodělali desítky miliónů dolarů. Ne všechny tými mají peníze. Majitelé napříč ligou budou tlačit na GM aby za žádnou cenu neutráceli.
Pro Hawks by to mohlo být dobře, zaprvé patří k finančně nejsilnějším týmům v lize, a za druhé loni spoustu hráčů bralo reálně výrazně méně než byla částka která se počítala pod platový strop, takže v porovnání s jinými týmy mohli prodělat méně. Kane, Toews, Seabrook, Debrincat, Keith brali o o méně než 13 mega než kolik se započítávalo pod strop.