Silná sestava porazila Blues 3:1

Blackhawks nasadili do přípravného utkání proti St. Louis velmi silnou sestavu ozdobenou všemi velkými hvězdami týmu (Toews, Kane, Keith, Hossa, Seabrook, Hjalmarsson a Crawford). Všichni jmenovaní, až na Crawforda, se podělili o všechny 3 branky Blackhawks a zařídili tak výhru v dalším přípravném utkání. Crawford se na výhře podílel 20 úspěšnými zákroky, když nestačil pouze na 1 střelu. Rozhodující gól vstřelil necelých 5 minut před koncem třetí třetiny Patrick Kane a vítězství pak krátce na to v přesilové hře pojistil Duncan Keith.

Blackhawks padli v Detroitu 1:4

Do odvety včerejšího úvodního přípravného utkání poslali Blackhawks omlazenou sestavu, zatímco domácí zvolili silnější soupisku včetně veteránů Zetterberga, Kronwalla nebo posily z Washingtonu Mikea Greena. Hattrick nastřílel při výhře 4:1 Tomáš Tatar, jehož útočná formace s Jurčem a bývalým hráčem Blackhawks Bradem Richardsem dělala chicagské obraně velké potíže. Za hosty se trefil v přesilovce Shaw (Blackhawks využili jedinou ze šesti početních výhod) a povedený zápas má za sebou Vince Hinostroza. Český brankář Red Wings Petr Mrázek ze 16 střel neinkasoval. „Je příjemné, že jsme zpátky na ledě a dařilo se nám. Ale rozhodně to má daleko k tomu, jak se bude hrát v sezoně,“ pověděl po utkání Richards.

Chicago porazilo na úvod přípravy Detroit 5:4pp

Blackhawks představili zaplněným tribunám United Center několik nových posil a trojici veteránů, kteří bojují o smlouvu. Silná sestava ale proti Red Wings, kteří do hry postavili celou řadu nováčků, ztratila ve třetí třetině tříbrankový náskok a o vítězi tak rozhodlo až prodloužení, ve kterém se po kombinaci s Anisimovem a Kanem trefil Trevor Daley. „Zápasy budou končit dřív než dojde na nájezdy a to hodně rychle. Bavili jsme se ale o tom, jestli to bude takhle otevřené i ve chvíli, kdy se hraje o body do tabulky?“ komentoval Daley nový formát prodloužení 3 na 3. Další góly Chicaga vstřelili Baun, Toews, Teräväinen, který odehrál povedené utkání, a Garbutt. Výborně v první polovině zachytal Darling. Marko Daňo krátce odstoupil ze zápasu po hitu Smitha, ale měl by být v pořádku.